Βουίζει η Παστίδα για το ποιοι ευθύνονται για τα απόβλητα στο ποτάμι

«Βουίζει η Παστίδα για το ποιοι ευθύνονται για τα απόβλητα στο ποτάμι της Παστίδας (σ.σ. σύμφωνα με καταγγελίες του τοπικού συμβούλου Χρίστου Φτάρα) και θέλουν να φωνάξουν Εισαγγελείς, επιτροπές Υγείας και δημοσιογράφους, Γιατί δεν κάνουν τους ελέγχους το καλοκαίρι και τους κάνουν τον χειμώνα?» Αυτά ήταν τα λόγια ενός κατοίκου από το όμορφο χωριό της Παστίδας.

Σήμερα το πρωί βρήκαμε τον κοινοτάρχη Παστίδας κ. Σάββα Πάττα ο οποίος δήλωσε στο rodos info news πως «θα υπάρξουν έλεγχοι από επιτροπή. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα»

Να θυμίσουμε την καταγγελία  του κ. Χρίστου Φτάρα

Επιτέλους πρέπει να το πάψει αυτό το πράγμα να πετάνε απόβλητα στα ποτάμια της Παστίδας στο τοπικό συμβούλιο που έχουμε τέλος του μηνός θα ζητήσω από τον πρόεδρο να στείλει σχετικά έγραφα στο να επέμβουν άμεσα εισαγγελέας και υγειονομείο οι γνωστοί-άγνωστοι δεν μπορούν να παίζουν με την υγειά και την υπόληψη τον 5.000 κατοίκων της Παστίδας και σε αυτό το θέμα να είστε σίγουροι θα δώσω μεγάλη μάχη από τη θέση που κατέχω στο πενταμελές συμβούλιο της Παστίδας και θα επισκεφτώ ο ίδιος τον εισαγγελέα και το υγειονομείο  επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το θέμα..

Κοινοτικος σύμβουλος Χρίστος Φτάρας με την παράταξη Χατζή Χατζηευθυμίου