Περιφέρεια: Καθαρό το νερό του Φράγματος Γαδουρά

 

Σε απάντηση σημερινού, συκοφαντικού δημοσιεύματος, σχετικά με το νερό του Φράγματος Γαδουρά, από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγωνιωδώς οι δημοσιογράφοι – σωματοφύλακες του παλαιού συστήματος εξουσίας,  ψάχνουν να βρουν το παραμικρό που θα μπορούσε να αιτιολογήσει το μένος που τρέφουν εναντίον της Περιφερειακής Αρχής.

Δεν είναι παρά τα τοξικά απομεινάρια ενός παρωχημένου και βαθιά αρρωστημένου συστήματος εξουσίας, που τις τελευταίες δεκαετίες οδήγησε τον τόπο στην απόλυτη παρακμή. Χωρίς προτάσεις, χωρίς ίχνος επιχειρήματος, πέραν του δηλητηρίου που χύνουν αφειδώς, κάθε φορά που ξεπερνιέται το όριο που εξυπηρετεί την δική τους μετριότητα, τη δική τους ατζέντα.

Με σημερινό δημοσίευμα, επιχειρούν να αμαυρώσουν  το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο που έγινε ποτέ σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο. Το Φράγμα Γαδουρά. Αυτοανακηρυσσόμενοι σε χημικούς μηχανικούς και καταφεύγοντας μόνο σε συκοφαντίες, που εκτός από επικίνδυνες, είναι και ποινικά κολάσιμες.

Δυστυχώς γι αυτούς, η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινά. Το έργο λειτουργεί άψογα και υποδειγματικά.  Το νερό που φτάνει στις δεξαμενές της ΔΕΥΑΡ, υπόκειται σε επαναλαμβανόμενους, ενδελεχείς ελέγχους που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητά του, εφάμιλλη του εμφιαλωμένου.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος από νερό του Φράγματος. Οι μόνοι που λειτουργούν τοξικά απέναντι στην κοινωνία είναι οι εναπομείναντες θιασώτες  του παλιού κατεστημένου, απομεινάρια άλλων εποχών που παρήλθαν ανεπιστρεπτί.

Το βέβαιο είναι ότι η κοινωνία έχει πλέον αναπτύξει ισχυρά αντισώματα στην τοξική τους δράση. Δεν έχουν πια ακροατήριο. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι θα αποκτήσουν, επιτιθέμενοι στην Περιφερειακή Αρχή.  Στους κήρυκες της ανοησίας,  της κακότητας και των συμπλεγμάτων, η κοινωνία κρατά τα αφτιά της ερμητικά κλειστά.

gad gadou1