Ανατριχιαστικό περιστατικό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων video clip στο Σανατόριο της Πάρνηθας !


Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων συνέβησαν διάφορα απρόοπτα. Ένα ωραίο απρόοπτο ήταν η εμφάνιση των μικρών ελαφιών.
Το ανατριχιαστικό απρόοπτο ήταν οι περίεργοι ήχοι από το υπόγειο του Σανατόριου που έκαναν το συνεργείο να αλλάξει το πλάνο του και τελικώς να μην γίνουν λήψεις από το υπόγειο του συγκεκριμένου κτηρίου. Η τραγουδίστρια Μαριάνθη κράτησε την ψυχραιμία της και συνέχισε τα γυρίσματα, άλλωστε όπως είπε και η ίδια για αυτό διάλεξαν το συγκεκριμένο μέρος.
Η ενέργεια του είναι μοναδική και παράλληλα ανατριχιαστική.
Σε κάθε τέλος υπάρχει μια δυνατή αρχή…
Σαν αυτή της ανερχόμενης καλλιτέχνιδας ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ που έρχεται με ένα δυναμικό τραγούδι!
 
«Τέλος & Αρχή»
 
Στίχοι & Μουσική:
Γαβριήλ Γαβριηλίδης
 
Κυκλοφορεί από την xrc records της Αμερικής!
 
Σε στίχους και μουσική Γαβριήλ Γαβριηλίδη, ο οποίος έχει υπογράψει τις επιτυχίες πολλών καλλιτεχνών όπως του Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Φουρέιρα και Vegas. Ενώ έχει αναλάβει παραγωγές της Άννας Βίσση και Νίκου Καρβέλα!
 
Το video clip σε σκηνοθεσία των Redbox studio και παραγωγή Μάκη Τσελέντη γυρίστηκε στο Σανατόριο της Πάρνηθας. Το πιο στοιχειωμένο μέρος της Αττικής όπως λένε, απέναντι από το «Πάρκο των ψυχών»!
 
Στο video clip συμμετέχει και η αδερφή της, Σταυρούλα Μπάλλια που με την βοήθεια της make up artist Κωνσταντίνας Σταμελάκου οι διαφορές τους στα χαρακτηριστικά τους έχουν εξαλειφθεί, με αποτέλεσμα να νομίζεις στο video clip ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, ο άλλος της εαυτός!
 
Εμφανίζεται σαν μια άλλοτε Δούκισσα με τα μαύρα σε styling Μάριου Καραβασίλη (mk by marios) μέσα στο στοιχειωμένο περιβάλλον, αλλά τα σημάδια της ελπίδας στο video clip είναι φανερά!
Απολαύστε το video clip που γυρίστηκε στο πιο στοιχειωμένο μέρος της Αττικής εδώ: