Μην ζητάς από «πληρωμένα» άτομα να σου απαντήσουν αν ήταν σωστό ή λάθος αυτό που έκανες!

skept

Το γεγονός ότι εσύ ψάχνεις να βρεις, όπως λες, πραγματικούς φίλους δεν σημαίνει ότι εσύ είσαι τέλειος/α!!! Έχεις κάνει τον δικό σου απολογισμό? Έχεις κάνει το δικό σου…ταμείο? Ο καθρέπτης ήταν »καθαρός» όταν κοιτάχτηκες (αν κοιτάχτηκες) για να κάνεις την γνωστή ειλικρινή συζήτηση με το πρόσωπο που βλέπεις? Μην το παίζεις ξερόλας/α! Έχεις πολλά να μάθεις!!! Και ειδικά όταν είσαι μικρός/η σε ηλικία!!! Θα φας πολλές »σφαλιάρες» στη ζωή σου, πίκρες θα εισπράξεις, και ευχάριστες στιγμές θα ζήσεις! Έτσι είναι η ζωή! Μία… σαλάτα με λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο! Ένας πίνακας ζωγραφικής που βάζεις τις δικές σου πινελιές!!!

Το να κρίνεις και ειδικά να δημοσιεύεις τις απόψεις σου είναι επικίνδυνο! Θα εκτεθείς ίσως. Ίσως πάλι όχι! Ρίσκο σίγουρα είναι!!! Για σκέψου πως υπάρχουν και άτομα που διαβάζουν την άποψη σου και ίσως να διαφωνούν με αυτά που λες! Μην ζητάς από »πληρωμένα» άτομα να σου απαντήσουν αν ήταν σωστό ή λάθος αυτό που έκανες! Είναι φυσικό η απάντηση να είναι »πληρωμένη»!!!

Αυτές τις ερωτήσεις και τις σοφές κουβέντες που ξεστομίζεις καλό είναι να τις μετριάσεις και να προσγειωθείς!!! Ειδικά αν είσαι μικρός/η όπως είπα και πριν. Δεν είναι κακό που ξέρεις λιγότερα! Κανένας δεν γεννήθηκε και τα ήξερε όλα!!! Θα έρθει η μέρα που θα γνωρίζεις περισσότερα! Κι αν δεν κατάλαβες αυτά τα λίγα λόγια, δεν πειράζει! Είναι της ηλικίας!!! 😉

nota-ra