Όταν του έδωσαν Porsche χωρίς όλα όσα ήθελε τότε εκείνος διέλυσε την αντιπροσωπεία (φωτό-βίντεο)

Ενας επιχειρηματίας ηλικίας 42 ετών έκανε παραγγελία μια Porsche Cayenne ζητώντας στο όχημα να εγκατασταθεί επιπλέον το σύστημα 4D Chassis Control. Αυτό που ακολούθησε όμως στην αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρίας στην πόλη Taichung της Ταϊβάν πριν μερικές μέρες, δεν το περίμενε κανείς.

Ο άνδρας έδωσε προκαταβολή 56.000 ευρώ, όμως όταν το παρέλαβε διαπίστωσε ότι δεν είχε τα έξτρα αξεσουάρ που είχε ζητήσει. Η αντιπροσωπεία του είπε ότι στο συμβόλαιο πώλησης δεν υπήρχε καμία αναφορά για προσθήκη των έξτρα, ίσως γιατί ένας βοηθός του επιχειρηματία που έκανε την παραγγελία για λογαριασμό του αφεντικού του, το ξέχασε να τα ζητήσει.

Η απάντηση δεν ήταν επαρκής για τον πελάτη που είπε ότι δεν θα αποπληρώσει το αυτοκίνητο και μάλιστα ζήτησε να επιστραφεί η προκαταβολή των 56.000. Η αντιπροσωπεία απ την πλευρά της του απάντησε πως αν παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου τότε η ίδια θα προχωρήσει σε παρακράτηση της προκαταβολής των 56.000 ευρώ.

Η απάντηση του πελάτη ήταν να εισβάλει στην αντιπροσωπεία με την Porsche Cayenne αξίας 88.000 ευρώ, σπάζοντας τις τζαμαρίες. Τελικά, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν κι εκείνος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του και υποστήριξε ότι μπήκε στην αντιπροσωπεία όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.