Ελένη Ράντου: 25 χρόνια με τον Παπακωνσταντίνου -Μπορεί να μη με κεράτωσε;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η ηθοποιός ρωτήθηκε ξανά για την απιστία απαντώντας για ακόμα μια φορά με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χωρίς κανένα ταμπού
Για τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την απιστία μίλησε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Grande». Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή 25 ολόκληρα χρόνια, δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι θεωρεί δεδομένο πως ο σύζυγός της την έχει απατήσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης σχέσης τους, γεγονός που δεν την ενοχλεί.

«Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα. Αυτό κάνει η ηρωίδα που υποδύομαι στο έργο, η Τζασμίν. Προδίδει και ανταποδίδει! Η παράσταση ξεκινάει μ’ εκείνη να ισορροπεί στο γκρεμό μέχρι που πέφτει!», δήλωσε η Ελένη Ράντου.

«Άλλο είναι η προδοσία κι άλλο είναι η απιστία. Η απιστία δεν με χαλάει καθόλου, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία, γιατί μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ζει χρόνια μ’ έναν μόνο άνθρωπο μπορεί σε μια στιγμή κάπου να σκαλώσει, να θέλει ν’ αλλάξει λίγο τις εντυπώσεις του, άλλωστε η απιστία -πολλές φορές- πυροδοτεί τη σχέση και τη δυναμώνει. Προσωπικά, έχω ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις, η μικρότερη έφτανε τα πέντε χρόνια και μπορώ να τις καταλάβω. Η προδοσία βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Δεν την συγχωρώ», συμπλήρωσε.