Πήγαν να του κόψουν το ρεύμα και πυροβόλησε!!!

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Χασιά μόλις είδε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ κατάλαβε τις προθέσεις τους και πυροβόλησε εναντίον του οχήματός τους
Σκηνές φαρ ουέστ επικράτησαν χθες το μεσημέρι επί της Λ. Φυλής 55 στην Χασιά, όταν συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ μετέβηκε στο σημείο για να κόψει το ρεύμα σε μία ταβέρνα, ο ιδιοκτήτης της οποίας χρωστούσε πολλά χρήματα και είχε προβεί σε παραβάσεις.

Μόλις ο θερμόαιμος ιδιοκτήτης της ταβέρνας είδε το συνεργείο, βγήκε έξω και πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον του οχήματός τους, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς.

Αμέσως μετά οι τεχνικοί αποχώρησαν από το σημείο ενώ και ο δράστης διέφυγε και κρύβεται προφανώς για να γλιτώσει το αυτόφωρο για την πράξη του, καθώς οι Αρχές τον αναζητούν.

Για το περιστατικό προχώρησε σε ανακοίνωση και η ΔΕΔΔΗΕ, με τίτλο μάλιστα, “ΔΕΔΔΗΕ: Νέα εγκληματική επίθεση κατά εργαζομένων του”:

“Ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή τη νέα πρωτοφανή εγκληματική επίθεση κατά εργαζομένων του, υπογραμμίζει ότι η ανοχή σε οποιουδήποτε είδους φαινόμενα άσκησης βίας είναι μηδενική. Η απρόκλητη εγκληματική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή των Α. Λιοσίων, όταν καταναλωτής χειροδίκησε και πυροβόλησε κατά του συνεργείου της Εταιρίας που επισκέφθηκε την επιχείρησή του (ταβέρνα), για να προβεί σε αποξήλωση του καλωδίου της κομμένης λόγω χρέους παροχής, μετά από επανειλημμένες παραβιάσεις της από τον πελάτη.

Ο εν λόγω καταναλωτής, αφού επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά ενός εκ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Εταιρίας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ, με τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας, αντέδρασαν άμεσα και οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της Εταιρίας μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Α. Λιοσίων όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά του δράστη.

Περαιτέρω, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία από την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε στο μεταξύ διαφύγει. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και εφόσον ο δράστης δεν συλληφθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι το συνεργείο της Εταιρίας, συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης, μετέβη εκ νέου στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής του πελάτη από στύλο, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους. Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της Εταιρίας”.

Θοδωρής Παναγιωτίδης – news247.gr/