Φωτογράφοι Ρόδου για το γαμήλιο στοματικό σεξ: Να θεσπιστούν κανόνες για τις φωτογραφίες

«Οφείλουμε σαν συνετοί χριστιανοί να προστατεύουμε τους ιερούς μας χώρους», τονίζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι του νησιού
Να θεσπιστούν κανόνες για τις φωτογραφίσεις που γίνονται, στο πλαίσιο των μυστηρίων, σε ιερούς χώρους, ζητάνε οι επαγγελματίες φωτογράφοι της Ρόδου, με αφορμή το στοματικό σεξ ζευγαριού Βρετανών σε μονή της Λίνδου, αμέσως μετά τον γάμο του.

«Θεωρούμε δε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που στόχο είχε να προξενήσει ανεπανόρθωτη ζημιά σε ένα τόσο δημοφιλή προορισμό και ουδέποτε θα συνέβαινε κάτι τέτοιο παρουσία των επαγγελματιών συναδέλφων μας.

Η φύλαξη τέτοιων χώρων θεωρούμε  ότι είναι μονόδρομος έτσι ώστε να προστατεύσουμε τα ιερά και τα όσια του τόπου μας θέτοντας αυστηρούς κανόνες που θα πρέπει να γίνονται αποδεκτοί και σεβαστοί από όλους.

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος φωτογράφων Ρόδου αν του ζητηθεί από την Ιερά Μητρόπολη είναι έτοιμος να αναλάβει ενεργό ρόλο θεματοφύλακα των κανόνων της εκκλησίας με τα ενεργά διαπιστευμένα μέλη του.

Η εκκλησία μας πάντα ήταν, είναι και θα είναι δίπλα μας και εμείς οφείλουμε σαν συνετοί χριστιανοί να προστατεύουμε τους ιερούς μας χώρους δείχνοντας και στους υπόλοιπους λαούς που μας επισκέπτονται τον τρόπο και την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν όταν τους χρησιμοποιούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Επαγγελματικός Σύλλογος Φωτογράφων Ρόδου.