Ρόδος: Τον μπελά τους έχουν βρει οι ιδιοκτήτες φορτηγών με τους λαθρομετανάστες

Τον μπελά τους έχουν βρει οι ιδιοκτήτες φορτηγών που ταξιδεύουν από Ρόδο προς Αθήνα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι λαθρομετανάστες που θέλουν να φύγουν από το νησί χωρίς να έχουν νόμιμα χαρτιά έχουν… σκαρφιστεί διάφορους τρόπους! Ένας από αυτούς είναι να μπαίνουν κρυφά στα φορτηγά ή νταλίκες που πρόκειται να αναχωρήσουν για Αθήνα!!! Μάλιστα, δεν διστάζουν να μπουν ακόμη και κάτω από το φορτηγό (αν είναι δυνατόν) όταν διαπιστώσουν πως δεν υπάρχει χώρος στην καρότσα αγνοώντας αν τραυματιστούν!!! Δείτε τί αναφέρει ένας ιδιοκτήτης

Παρακαλούμε πολύ όποιος είναι ο άμεσος αρμόδιος για το λιμάνι τις Ρόδου (Ακαντιάς ) να βάλει μόνιμη βάρδια να εποπτεύει το λιμάνι τουλάχιστον μέχρι την άφιξη του καραβιού διότι θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα με τους λαθρομετανάστες οι οποιοι παράνομα μπαίνουν στα τρέιλερ μας με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να βρούμε τον μπελά μας από εκεί που δεν το περιμένουμε και με αποτέλεσμα να πλακώσουμε κανέναν από αυτούς διότι πάνε κάτω από τις νταλίκες και κρύβονται στα ακόνια .
Αγαπητοί συναδελφοι τα μάτια σας 14 ελέγχετε τις νταλικες διότι όπως έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες Στο λιμάνι τις Ροδου την ώρα που είναι αραγμένες η νταλικες που μένουν για 2 ωρες για να τις βάλουμε όταν ξεκινήσει η φόρτωση του καραβιού Μπαίνουν λαθρομετανάστες μέσα για να ταξιδέψουν για Αθήνα παράνομα ,με αποτέλεσμα εάν δεν το έχετε ελέγξει οι ευθύνες πέφτουν πάνω μας και μεγάλη προσοχή διότι μπαίνουν και στους άξονες από κάτω με αποτέλεσμα να τους πατήσουμε και να τους πληρώνουμε χρυσό , να ευχαριστήσω το λιμεναρχείο τις Ροδου για την άμεση κοινήτοποιηση τους στο σημερινό περιστατικό μας .

Φωτό: Αρχείο