Ρόδος: Οι λάθος πινακίδες αποκάλυψαν χασίς και λαθραία τσιγάρα

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο όχημα βρήκαν στο εσωτερικό του 144,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 120 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων!
Από παρανομία σε παρανομία πήγαινε ένας 54χρονος Έλληνας διακινητής ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στη Ρόδο που είχε δηλώσει ότι του έκλεψαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, αλλά το κυκλοφορούσε με τις πινακίδες… άλλου δικού του οχήματος!

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στο 27ο χιλιόμετρο της οδού Ρόδου –Λίνδου και έκαναν έρευνα στο όχημα βρήκαν στο εσωτερικό του 144,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 120 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων! Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε δίωξη για πλαστογραφία, παράβαση του Κ.Ο.Κ. και του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και άλλος ένας 54χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Ρόδο, μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι βρήκαν 232 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόρους κάνναβης και ένα πιστόλι των 38 mm! Όλα κατασχέθηκαν και το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο δράστης κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
*** Αλλά και στην Κάλυμνο, συνελήφθη ένας 43χρονος Έλληνας, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και σε ένα σκάφος της ιδιοκτησίας του οι άνδρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν 79,52 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας. Protothema.gr