Μιχάλης Σεϊτης: Περιγράφει το ατύχημα που του κόστισε τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Μιχάλης Σεϊτης, ο οποίος περιέγραψε καρέ – καρέ τη στιγμή του ατυχήματος αλλά και τον ακρωτηριασμό του ποδιού του, κάνοντας τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Μιχάλης Σεϊτης , στο αυριανό live σόου, θα χορέψει το τραγούδι Run, αφού είναι το κομμάτι εκφράζει την επιθυμία του να τρέξει μετά το ατύχημα!

«Τον Ιούνιο του 2013 λίγο μετά τα 26α γενέθλιά μου είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, όπου έχασα το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο, συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί στο πόδι μου γιατί δεν έχασα τις αισθήσεις μου, κάλεσα ο ίδιος το ασθενοφόρο και πήρα και έναν φίλο μου να έρθει στον τόπο του ατυχήματος», είπε και συνέχισε: «Αμέσως μπήκα για ένα χειρουργείο που κράτησε δέκα ώρες και οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το πόδι μου. Κράτησα το πόδι μου για μία εβδομάδα και εκεί μου ανακοίνωσαν το δεύτερο χειρουργείο που έπρεπε να μπω για ακρωτηριασμό. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχα κάθε μέρα. Είχα στο μυαλό μου πότε θα ξανατρέξω, όχι πότε θα ξαναπερπατήσω… έβαλα το πρόσθετο μέλος και περπάτησα αμέσως».

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ