Ρόδος: Κι άλλες συλλήψεις!

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές στη Ρόδο
Την  14-02-2017 το απόγευμα συνελήϕθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, 27χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα και επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε αϕαιρέσει από ξεκλείδωτο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.

Βεβαίωση παραβάσεων περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων στη Ρόδο
Την 15-02-2017 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασϕάλειας Ρόδου, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 33 και 38 ετών και αϕού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους πταισματικές παραβάσεις γιατί διαπιστώθηκε ότι εκδιδόταν σε υπαίθριο χώρο.

Σύλληψη (15) παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο
Την 15-02-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήϕθησαν στη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, -9- υπήκοοι Συρίας (2 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 1 παιδί), -5- υπήκοοι Παλαιστίνης (1 άνδρας και 4 γυναίκες) και -1- άνδρας υπήκοος Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο
Την 15-02-2017 το πρωί συνελήϕθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, 43χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.