Στον Αρχάγγελο ο Στέφανος Δράκος

dra-arx

Έχοντας στο πλευρό του τους κατοίκους του Αρχαγγέλου, συνεχίζει  τις επισκέψεις του σε δημοτικά διαμερίσματα της Ρόδου, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος. Νιώθοντας τιμή και βαθειά συγκίνηση για την αγάπη, την οποία του επιδεικνύουν οι κάτοικοι της Ρόδου, ο κ. Στέφανος Δράκος, δήλωσε γι’ ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται κοντά τους και μετά την 25η Ιανουαρίου 2015, ώστε να διεκδικήσουν, μαζί, όσα αξίζουν στη Δωδεκάνησο. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρδο, ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Δράκος, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Παπαδημήτρη, όπως και στον Πυλώνα, όπου συναντήθηκε με τον Σωτήρη Καραμαρία, Πρόεδρο της Κοινότητας. Ο κ. Στέφανος Δράκος, τόσο στη Λάρδο, όσο και στον Πυλώνα, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, τα οποία όπως επισημάνθηκε θα επιλυθούν αφού υπάρξει νομοθετική ρύθμιση βάσει της οποίας θα προβλέπεται η αύξηση των πόρων και των αρμοδιοτήτων των Τοπικών Συμβουλίων, στο πλαίσιο της ορθολογικότερης εφαρμογής του «Καλλικράτη». Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί η δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να αντιμετωπίζουν άμεσα και καθοριστικά προβλήματα της καθημερινότητας. 
Βρισκόμενος στον Αρχάγγελο, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου και Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, παραβρέθηκε στον Εσπερινό που πραγματοποιήθηκε στο Εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου για την εορτή του, ενώ είχε τη δυνατότητα να βιώσει από κοντά το έθιμο του ανάμματος φωτιάς που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, από τους κατοίκους του Αρχαγγέλου. Η φωτιά ανάβει κάθε φορά μετά τον Εκκλησιασμό.