Στη Σύμη το 7οροφο πλωτό παλάτι του Ρώσου κροίσου Βίκτορ Ρασνίκοφ

ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ
-Με 6 πισίνες, ελικοδρόμιο και club .

Ενα πλωτό παλάτι έχει τραβήξει τα βλέμματα των ντόπιων στην Σύμη, το οποίο ανήκει στον Ρώσο κροίσο Βίκτορ Ρασνίκοφ.

Η πολυτελής θαλαμηγός  Ocean Victory φαίνεται να κάνει tour στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς πριν την Σύμη είχε βρεθεί στην Ρόδο και την Πάρο.

Εχοντας απίστευτες παροχές στο εσωτερικό του, το πλωτό παλάτι του Ρώσου κροίσου φιγουράρει στα 10 μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου και μπορεί να φιλοξενήσει 26 επισκέπτες και πλήρωμα 50 ατόμων.

Το 7οροφο γιοτ ναυπηγήθηκε το 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri της Ιταλίας, το μήκος του είναι 14 μέτρα και το πλάτος της 19 μέτρα, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων διαθέτει 7  καταστρώματα, 13 καμπίνες, ελικοδρόμιο, έξι πισίνες, κινηματογράφο, γυμναστήριο, club, τζακούζι, σαλόνι ομορφιάς, ανελκυστήρα, μπάρμπεκιου, δωμάτιο παρατήρησης του βυθού, γκαράζ φύλαξης ταχύπλοου μήκους 14 μέτρων και σύστημα σταθεροποίησης πλεύσης, ώστε να εξασφαλίζει την ακόμα μεγαλύτερη άνεση των τυχερών επιβατών, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πάντως, ο Ρώσος κροίσος, ο οποίος δραστηριοποιείται στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα και η περιουσία του οποίου υπολογίζεται σε πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια, είδε τις ομορφιές του νησιού και άφησε για λίγο την πολυτελή θαλαμηγό του, ώστε να απολαύσει θαλασσινά σε γνωστή ταβέρνα του νησιού, με την εξαμελή παρέα του, τρώγοντας ανάμεσα σε κοινούς θνητούς.