Ταχυδρομείο Παραδεισίου: Πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη για να αποτραπεί η διακοπή λειτουργίας του

Πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, για να αποτραπεί η διακοπή λειτουργίας  του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου

Επιστολή  στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεση της Περιφέρειας να συνδράμει πρακτικά, για την διατήρηση και αναβάθμισή του και αίτημα για συνάντηση εργασίας, για τη λήψη αποφάσεων

Την πρόθεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να συνδράμει πρακτικά στην διατήρηση του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου και ακόμα περαιτέρω στην αναβάθμιση του με την προσθήκη και νέων υπηρεσιών-προιόντων πρός τους κατοίκους της περιοχής, γνωστοποιεί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με επιστολή του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, την οποία κοινοποιεί και στην Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΤΑ ΕΑ, Ευφροσύνη Σταυράκη.

Ο Περιφερειάρχης προτείνει να προγαρμματιστεί ει δυνατόν και άμεσα, συνάντηση εργασίας για το θέμα αυτό, κατά την οποία θα σχεδιαστεί και θα συμφωνηθεί από κοινού η πρακτική εκ μέρους της Περιφέρειας, στήριξη προς την διοίκηση ων ΕΛΤΑ, προκειμένου να διατηρηθεί το υποκατάστημα του Παραδεισίου.

Αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτέλεσε η δυσάρεστη είδηση της άμεσης διακοπής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου, ζήτημα που έχει τεθεί και στο παρελθόν, αφού η διοίκηση της EΛTA α.ε. είχε σχεδιάσει και παλαιότερα την συγκεκριμένη αλλαγή στο δίκτυο της.

Στην επιστολή του ο κ. Χατζημάρκος επισημαίνει ότι το μέγεθος της εξυπηρετούμενης απο το συγκεκριμένο κατάστημα περιοχής της Ρόδου, οι ανάγκες των κατοίκων αυτής καθώς και η συνεχής υπερσυγκέντρωση των πάσης φύσεως υπηρεσιών με την ταυτόχρονη απογύμνωση περιφερειακών περιοχών, οδηγεί σε συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Καταλήγει δε στη βεβαιότητα ότι  “μέσα απο τον διάλογο, την συνεργασία και την συνένωση δυνάμεων μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερα αποτελέσματα”, με την πεποίθηση  οτι “θα δώσετε την ευκαιρία σε αυτή την προτεινόμενη συνεργασία, για την οποία υπάρχει η εκ μέρους μας πολιτική βούληση, να αναπτυχθεί, δίνοντας αναστολή στην άμεση διακοπή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου Ρόδου”.

Επισυνάπεται η ειστολή του Περιφερειάρχη, η οποία κοινοποιείται και στους βουλευτές της Δωδεκανήσου