Μ. Τεχνίτης: Σταθερός στις απόψεις μου εδώ και χρόνια

Άμεση ήταν του κ. Μιχάλη Τεχνίτη στην… απάντηση του κ. Τσαμπίκου Ποδιώτη σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Κρεμαστή. Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

Θα ανέμενε κανείς ύστερα από τις σκέψεις που διατύπωσα για την «αλγεινή» εικόνα γύρω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καθολικής στη Κρεμαστή εξ αιτίας της αλόγιστης εκμετάλευσης του Πανηγυριού,που πρωτίστως προσβάλλουν το Θρησκευτικό μας Συναίσθημα, όσο και την γενικότερη Αισθητική και απηχούν απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων, των προσκηνητών και λοιπών συντοπιτών μας, να αποτελούσαν αντικείμενο προβληματισμού και συζήτησης από το Τοπικό Συμβούλιο. Ματαίως όμως.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι τοπικές αρχές και ο πρόεδρος έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με τους περισσότερους από μας, αφού δεν θεωρούν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όμως, όταν η πολύχρονη πρακτική ξεπερνά το μέτρο του εύλογου και του θεμιτού, καθιστά εν τέλει το παραδοσιακό άκρως απαράδεκτο.

Οι σκέψεις μου άλλωστε ήταν οι ίδιες κι απαράλλακτες και πριν 18 χρόνια και κατέβαλα κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι γνωστό σε όλους ότι ως δημοτικός σύμβουλος τότε, διαφωνούσα συχνά-πυκνά με τον Δήμαρχο, γεγονός που με οδήγησε να αποχωρήσω από τα κοινά.