Δύσκολες ώρες για την Tina Turner

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη ο 59χρονος γιος θρυλικής τραγουδίστριας, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο μεγαλύτερος γιος της Tina Turner, Craig, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας όπλο. Όπως αναφέρει το People.com, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο 59χρονος άνδρας.

Ο Craig Turner ήταν το πρώτο παιδί της διάσημης τραγουδίστριας κι εργαζόταν ως μεσίτης. Τον είχε αποκτήσει σε ηλικία μόλις 18 ετών με τον σαξοφωνίστα Raymond Hill, πριν το γάμο της με τον Ike Turner, ο οποίος και τον υιοθέτησε.

Αναφερόμενη στο αντίκτυπο που είχε στο γιο της, η κακοποίηση την οποία υπέστη επί χρόνια η τραγουδίστρια από το βίαιο σύζυγό της Ike, η Tina Turner είχε αναφέρει σε συνέντευξή της: «Κοιτούσε πάντα χαμηλά, με στεναχώρια στα μάτια του. Μια μέρα, που τσακωνόμουν με τον Ike, ο Craig χτύπησε την πόρτα και με ρώτησε αν ήμουν καλά. Σκέφτηκα τότε «Σε παρακαλώ, μη με χτυπήσει μέσα στο σπίτι. Δεν θέλω να ακούσουν τα παιδιά μου»».

Craig Turner Tina Turner
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211969851895231&set=ecnf.1040646406&type=3&theater
Credit: Craig Turner/Facebook