ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΙΑΛΥΣΟΣ 2016»

Αδιάκοπα εργάζονται σε καθημερινή βάση οι άνθρωποι της οργανωτικής επιτροπής του Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ιαλυσού στις 18-20 Ιουνίου, προκειμένου να ετοιμάσουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία για τις αποστολές των ομάδων καλαθοσφαίρισης της ΑΕ Δικαίου Κω, της Ντάτσα και του Μαρμαρίς από την Τουρκία.

Η άφιξη των ομάδων στο νησί της Ρόδου είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου και οι αποστολές θα καταλύσουν στο πολύ φιλόξενο και πάντα ανοιχτό και διαθέσιμο σε συνεργασία Rodos Palace.

Η οργανωτική επιτροπή προετοιμάζει επίσημη υποδοχή στις αποστολές ενώ λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί Τεχνική Σύσκεψη για την πλήρη ενημέρωση των υπεύθυνων των ομάδων τόσο για τους αγώνες του Τουρνουά όσο και για τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν συμπεριληφθεί με επιμέλεια στο πρόγραμμα της διεθνούς διοργάνωσης.

Οι αγώνες της πρώτης ημέρας του Τουρνουά (18/6) θα ξεκινήσουν στις 16.00’ με τη συνάντηση ΓΑΣ Ιάλυσος – Μαρμαρίς και θα συνεχιστούν στις 18.00’ με το παιχνίδι Ντάτσα – ΑΕ Δικαίου.

Στις 20.00’ θα ξεκινήσει η Τελετή Έναρξης κατά τη διάρκεια της οποίας οι διοργανωτές προετοιμάζουν όμορφες εκπλήξεις και για τις φιλοξενούμενες αποστολές αλλά και για το φίλαθλο κόσμο που θα επισκεφθεί το κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, πριν τους αγώνες που θ’ αρχίσουν στις 17.00’, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη στα πανέμορφα αξιοθέατα του νησιού μας. Προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της Ρόδου μας, οι διοργανωτές έχουν απευθυνθεί στον αρμόδιο φορέα για την παρουσία ξεναγού και διερμηνέα.

Οι ομάδες, αφού δουν από κοντά την Ακρόπολη της Ιαλυσού, τη Φιλέρημο, την Παλιά Πόλη, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου καθώς επίσης την Ακρόπολη της Λίνδου και την Καλλιθέα, θα μετακινηθούν στο γήπεδο για τους αγώνες της δεύτερης ημέρας και το βράδυ θ’ ακολουθήσει η λεγόμενη «βραδιά Φιλίας» στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

Την τρίτη και τελευταία ημέρα του Τουρνουά, θα διεξαχθούν νωρίς το πρωί οι αγώνες μικτών ομάδων παγκορασίδων και κορασίδων καθώς επίσης και η Τελετή Λήξης η οποία αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή με την Τελετή Έναρξης.

Η αναχώρηση των αποστολών θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου, με την ελπίδα να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το Τουρνουά Φιλίας Αιγαίου Κορασίδων συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ροδίων και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού.

ilaysos-kor