Μετά την TUI και η Thomas Cook επενδύει στην Ελλάδα

«Η Ελλάδα ήταν o προορισμός στη Μεσόγειο που ξεχώρισε φέτος το καλοκαίρι. Οι κρατήσεις από πελάτες της Thomas Cook για ελληνικούς προορισμούς παρουσίασε άνοδο το καλοκαίρι του 2017 σε ποσοστό 24% σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2016», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Martin Ratchford, από το οικονομικό επιτελείο του ομίλου

Eνα τρίτο ξενοδοχείο Casa Cook, μετά από τα δύο υφιστάμενα σε Ρόδο και Κω, προσθήκη νέων προορισμών ανά την Ελλάδα και επαφές για την απόκτηση νέων ξενοδοχείων.

Αυτό περιλαμβάνει το «μενού» της Thomas Cook το καλοκαίρι του 2018 για την Ελλάδα, την οποία οι επιτελείς της την χαρακτηρίζουν ως μία από τις πλέον υποσχόμενες στη Μεσόγειο στο κομμάτι της τουριστικής ανάπτυξης για το 2018. «Η Ελλάδα ήταν o προορισμός στη Μεσόγειο που ξεχώρισε φέτος το καλοκαίρι. Οι κρατήσεις από πελάτες της Thomas Cook για ελληνικούς προορισμούς παρουσίασε άνοδο το καλοκαίρι του 2017 σε ποσοστό 24% σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2016», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Martin Ratchford, από το οικονομικό επιτελείο του ομίλου με αφορμή το Mediteranean Resort & Hotel Real Estate Forum που πραγματοποιείται το διάστημα από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου στην Ισπανία.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος «με αυτό που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα» και βλέπει βελτίωση ως προς το νομικό πλαίσιο και το κομμάτι της χρηματοδότησης- τραπεζών, γεγονός το οποίο επιτρέπει στον όμιλο να εξετάσει περισσότερες κινήσεις εξαγορών στη χώρα μας.
Ο όμιλος, ο οποίος ενδυναμώνει την ομάδα του στην Ελλάδα, προτείνει και νέους προορισμούς, εκτός των παραδοσιακών νησιωτικών, για τη σεζόν του 2018 ξεκινώντας νέο πρόγραμμα π.χ. για την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας με αεροπορικές συνδέσεις προς τη Θεσσαλονίκη από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ «ποντάρει» και στη Χαλκιδική.  Newmoney