ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ… ΛΗΣΤΕΙΑ

Έναν πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να δικαιολογήσει χρηματικό ποσό που είχε χάσει στον τζόγο, βρήκε ένας 31χρονος άνδρας στα Γιαννιτσά σκηνοθετώντας ληστεία εις βάρος. Ο 31χρονος κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς υπέπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να παραδεχτεί ότι ποσό ύψους 70.000 ευρώ που του είχαν εμπιστευτεί συγγενείς ενόψει κοινής επένδυσης, το είχε ξοδέψει στον τζόγο.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών, ο αρχικός ισχυρισμός του στην αστυνομία αποδείχθηκε ψευδής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός επιχειρηματίας είχε εμφανιστεί πριν λίγες ενώπιον των αστυνομικών Αρχών της πόλης, καταγγέλλοντας ότι άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με ξύλινη ράβδο, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι άρπαξαν, δήθεν, από το εσωτερικό της οικίας του 70.000 ευρώ και κοσμήματα.

Κατά την εξέτασή του, όμως, από τους αστυνομικούς φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει σε συγγενείς του την απώλεια του παραπάνω χρηματικού ποσού, το οποίο φαίνεται ότι είχε ξοδέψει στον τζόγο. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για χρήματα που του είχαν εμπιστευτεί συγγενείς του ενόψει κοινής επένδυσης (αγορά ακινήτου).

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταγγελία, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.