Ξεκινά το κυνήγι: Ευχές και συμβουλές από τον Κυνηγετικό Συλλόγο Ρόδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου εύχεται σε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου καλά κυνήγια με ασφάλεια πάνω απ’ όλα.
Ο Σύλλογός μας διαχρονικά, συμπαραστέκεται σε κάθε μέλος του, σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει και πάντα θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει την κυνηγετική συνείδηση και δημιουργεί τις βάσεις για σωστή και χρηστή διαχείριση της θήρας.
Με ειλικρίνεια και σεβασμό στο θήραμα και την φύση, πρέπει να δίνουμε καθημερινά το παράδειγμα σε κάθε μας δραστηριότητα που αφορά το κυνήγι και να γίνουμε φρουροί αυτού του αγαθού που η φύση μας έδωσε.
Ας βάλουμε ο καθένας μας ένα λιθαράκι γιατί το κυνήγι είναι τρόπος ζωής.
Ας προστατεύσουμε το περιβάλλον, μην πετάμε τα σκουπίδια μας στην ύπαιθρο, μην καταστρέφουμε την περιουσία των συνανθρώπων μας.
Να σεβόμαστε αυτόν που δεν κυνηγά.
Δεδομένη είναι η ένδυση του πορτοκαλί γιλέκου, το οποίο επιβάλλεται να φέρουν οι κυνηγοί, με άμεσο σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων.
Μην ξεχνάμε ότι ο κυνηγός πρώτα από όλα πρέπει να σέβεται τους συναδέλφους του και να θυμάται πάντα ότι δεν … κυνηγάει μόνος του!
Ας κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτός που θα κερδίσει θα είναι πρώτα το κυνήγι και μετά οι κυνηγοί.