Αμερικανός βίασε κοτόπουλο, το σκότωσε και τώρα ζητά να τον ευνουχίσουν χημικά

Αμερικανός βίασε κοτόπουλο, το σκότωσε και τώρα ζητά να τον ευνουχίσουν χημικά

Ο Μπεσιτζάνο ζήτησε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο να συνυπολογισθεί η μέχρι τώρα ποινή που έχει εκτίσει και να του δοθούν φάρμακα που θα μειώσουν την τεστοστερόνη τοy

Τον χημικό ευνουχισμό του ζήτησε άνδρας με ιστορικό σεξουαλικών επιθέσεων σε ζώα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Ο Μάικλ Μπεσιτζάνο από το Χόμπαρτ της Ιντιάνα των ΗΠΑ βρισκόταν στην φυλακή σύμφωνα με τoν Independent, από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και συνελήφθη για παραβίαση της αναστολής του.

Ο Μπεσιτζάνο ζήτησε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο να συνυπολογισθεί η μέχρι τώρα ποινή που έχει εκτίσει και να του δοθούν φάρμακα που θα μειώσουν την τεστοστερόνη του.

Η δικηγόρος του υποστήριξε πως οι πράξεις του οδηγήθηκαν από την σεξουαλική του επιθυμία, παρά από το ότι ήθελε να κάνει κακό στα ζώα. Ωστόσο, το ποινικό μητρώο του κατηγορούμενου για επιθέσεις κατά ζώων είναι μεγάλο και με χρονολογία από τη δεκαετία του ’90. Παρά ταύτα, η δικηγόρος του πρόσθεσε πως δεν αποτελεί απειλή για τους ανθρώπους.

Ο Μπεσιτζάνο πέρασε περισσότερα από 4 χρόνια στην φυλακή για άλλη καταδίκη περί βαναυσότητας σε βάρος ζώου, όταν σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βίασε μία κότα και μετά την σκότωσε σε μοτέλ στην πόλη του Βαλπαραΐσο. Πρόσφατα, αποφυλακίστηκε από άλλη καταδίκη και συνελήφθη στις 12 Ιουνίου για παραβίαση της αναστολής του.