Ο πρόεδρος του τοπικού Κρεμαστής κ. Κεφαλάκης δίνει απαντήσεις σε διάφορα θέματα

kefalakis-nikos

”Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν ισχύει ότι δεν ακούει κανείς τους κατοίκους της Κρεμαστής. Αντίθετα, γίνεται καθημερινός αγώνας που οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν” δήλωσε στο rodos info news ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Νίκος Κεφαλάκης και συνέχισε: “Όλα τα θέματα που απασχολούν την Κρεμαστή βρίσκονται σε εξέλιξη και όποια προβλήματα έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε σαν τοπικό συμβούλιο να κάνουμε περισσότερα!!!

pot-kounΓια το ποτάμι της Κρεμαστής εδώ και 1,5 μήνα έστειλα έγγραφο για να φέρουν ερπυστριοφόρο και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να μην δημιουργείται άλγη (φύκια τους ποταμού) και παράλληλα εστία μόλυνσης και αναπαραγωγής των κουνουπιών!
Στον παρακαμπτήριο δρόμο, στο σημείο που είχαμε την διάβρωση έχει ενισχυθεί το σημείο με τσιμέντο γιατί όπως γνωρίζετε ήταν έτοιμο το πέταλο του δρόμου να πέσει μέσα στον ποταμό! Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα! Απλά υπάρχουν οι μπάρες για την προστασία των πεζών! Στο θέμα της βιβλιοθήκης παρατηρείται όντως καθυστέρηση αλλά δεν οφείλεται σε εμάς! Όταν μόνο για την αλλαγή κουφωμάτων χρειάζεται μία απίστευτη διαδικασία δεν φταίμε εμείς!
Εμείς, πιστέψτε μας, σαν τοπικό συμβούλιο, δίνουμε  καθημερινό αγώνα, που όπως ανέφερα και πιο πάνω δεν φαίνεται!!! Δεν σημαίνει όμως ότι δεν νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των κατοίκων της Κρεμαστής”!!!

Αυτά δήλωσε στο rodos info news ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου! Τέλος, να κάνουμε γνωστό πως για το γεγονός αν έχει καεί μία λάμπα δεν είναι στην αρμοδιότητα του τοπικού συμβουλίου ή του υπεύθυνου του τεχικού τμήματος! Είναι στην αρμοδιότητα του εργολάβου που έχει κερδίσει τον διαγωνισμό από την Περιφέρεια για να αλλάζει τις λάμπες ή ακόμη και τις κολώνες που έχουν πρόβλημα λόγω παλαιότητας!!!