Τι θαυμάζει ο Νίνο στη σύζυγο του Χρυσή Βαρδινογιάννη και τι τον γοητεύει;

nino-ekso-teleia

«Λιώνει» ο Νίνο για τη γυναίκα της ζώης του Χρυσή Βαρδινογιάννη και δεν μπορεί να το κρύψει.
Ο γνωστός τραγουδιστής δίνει σπάνια συνέντευξεις και προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική του ζωή, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ όταν καλείται να μιλήσει για τη σύζυγο του Χρυσή ο θαυμασμός και η αγάπη του για εκείνη «χτυπάει κόκκινο».
«Είναι πολύ έξυπνη. Είναι αντράκι. Είναι όμορφη. Έχει χαρακτήρα και πολύ δυνατή προσωπικότητα. Το πιο σημαντικό για μένα σε έναν άνθρωπο είναι η προσωπικότητα. Πάνω κάτω έχουμε το ίδιο σκεπτικό. Η Χρυσή έχει άλλες εικόνες από τη ζωή, εγώ έχω άλλες. Αυτό έχει ενδιαφέρον και για τους δυο μας. Έχουμε μεγαλώσει εντελώς διαφορετικά, αλλά να που συναντηθήκαμε και έχουμε δύο παιδιά μαζί. Μπορεί δύο άνθρωποι να μεγαλώσουν μαζί με τα ίδια ακριβώς ερεθίσματα και να βγουν τελείως διαφορετικοί. Και μπορεί δύο άλλοι άνθρωποι να μεγαλώσουν τελείως διαφορετικά και να είναι ίδιοι. Αυτό ακριβώς συνέβη σε εμάς. Από εκεί και πέρα, ό,τι ας πει ο καθένας. Όσοι δεν έχουν τι να κάνουν, ασχολούνται με τους άλλου», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.
Ο Νίνο μίλησε επίσης και για τα παιδιά του και πως είναι σαν πατέρας:
«Εγώ είμαι τυχερός που ζω. Δεν θα γίνω πιεστικός μαζί τους. Θα κάνουν αυτό που θέλουν. Θα τους πω αυτό που θεωρώ σωστό και θα κάνουν αυτό που ονειρεύονται. Εμένα οι γονείς μου με άφησαν να κάνω αυτό που ονειρευόμουν».